QUI
SOM

Central Pizza és una companyia amb una clara visió de liderar la comercialització especialitzada de productes per al sector de la Pizza.

Adaptem la nostra oferta de productes a un mercat dinàmic i innovador, solucionant les necessitats dels professionals més exigents.

  • Els oferim solucions capaços d’ajudar a fidelitzar els seus clients, innovadores i diferenciades.
  • Seleccionem les millors matèries primeres i exigim elevats estàndards de qualitat buscant com a objectiu un posicionament clar en productes operatius i d’elevada qualitat.
  • Posem a la seva disposició un ampli assortiment de productes, amb un know-How propi, operatius i adaptats a les necessitats del sector.
  • Productes i serveis d’elevat valor afegit, basats en formulacions i desenvolupaments d’èxit contrastat al mercat.
  • Disposem del nostre propi obrador: BCN Pizza Crust és una companyia especialitzada en el sector de la pizza, el nostre equip humà posseeix una contrastada experiència en el sector, i creu fermament en l’especialització, estant a la seva disposició amb la finalitat d’ajudar-lo a trobar el producte i l’operativa que millor s’adapti al seu negoci.
  • La nostra companyia dissenya i desenvolupa diverses formules de massa de pizza, adaptades a diferents tipus de negocis (Restaurant, servei a domicili, venda en porcions…), així mateix podem ajudar-lo a desenvolupar la seva pròpia massa i servir-la-hi amb la seva pròpia marca, de diferents formes, tant en forma de mix, com en boles congelades, productes ja estirats en refrigeració , congelació, o bé podem oferir-li un ampli ventall de productes intermedis o acabats, llestos per al seu consum i d’èxit provat.
  • Treballem amb productes naturals, sense greixos transgènics ni O.M.G i basem el nostre futur en l’establiment de relacions sòlides i duradores amb els nostres clients, creixent junts.